Yleisötilaisuus 12.10.2016

Kiitos kaikille eiliseen yleisötilaisuuteen osallistuneille mielenkiinnosta ja keskustelusta! Tässä on eilisessä tilaisuudessa katsottu esitys (lahela_yleisotilaisuus-12102016), josko tähän haluatte jälkeenpäin palata tai jakaa eteenpäin.

Paikalla oli valitettavan vähän alueen asukkaita. Muistakaa, että eilinen ilta ei ollut kuitenkaan viimeinen tilaisuus vaikuttaa suunnitelmaan. Koko nähtävilläoloajan voi jättää ehdotuksia miten suunnitelmaa vielä voisi parantaa tai huomioita muutoin suunnitelmasta. Kaikenlainen epävirallisempikin yhteydenotto on suotavaa tässä vaiheessa, jos kaavaan haluatte vaikuttaa, koska nähtävilläolon jälkeen viimeistelemme asemakaavan niin vikkelästi hyväksymiskuntoon kuin mahdollista. Kunnassa yhteyshenkilö kaavan osalta on kaavoituspäällikkö asko.honkanen@tuusula.fi .

Toimi siis nyt!

2 thoughts on “Yleisötilaisuus 12.10.2016

  1. Tuo harmittaa, että läsnä oli vähän väkeä. Onko ajateltu, tulisiko/voisiko lähiseutuja tiedottaa asiasta erikseen esim. kotiin jaettavalla flyerilla?

    • Flyereitä ei ole ajateltu. Lehtikuulutus oli ja luonnosvaiheessa mielipiteen jättäneet saivat potsin kotiin. Lisäksi tietenkin verkkosivuilla ja fb:ssä mainostettiin. Ehkä on niin hieno suunnitelma, että ei katsottu tarpeelliseksi tulla paikalle…? 🙂

      14.10.2016 8.32 ”Lahelanpellon suunnittelusivut” kirjoitti:

Keskustele

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s