Asemakaavaehdotuksen viilaukset

Kaavaehdotus oli kuntakehityslautakunnassa käsiteltävänä jo taannoin 15.4.2014. Tämän jälkeen neuvoteltiin maanomistajien kanssa maankäyttösopimuksien solmimiseksi. Koska maanomistajia on useita ja muutokset siinä määrin suuria kullekin, asioiden läpikäynti ja keskustelu otti oman aikansa. Viimeisin maankäyttösopimus hyväksyttiin kunnanhallituksessa lokakuussa 2015.

Sopimusneuvottelujen aikana ja jälkeen asemakaavaehdotukseen tehtiin pienehköjä tarkistuksia ja kaikki oli valmista kunnanhallituksen käsittelyyn vuoden 2016 alussa. Tuolloin kuntaan otettiin yhteyttä koskien mielenkiintoista asuinrakentamishanketta: suunnittelualueella olevan uuden Kaffeepaussi-puiston ympärille. Kyseessä on erillispientalojen yhtiömuotoinen älytalohanke, josta kerromme lisää hankkeen edetessä. Hankkeen idea oli siinä määrin mielenkiintoinen, että päätettiin odottaa hankkeen kehittymistä, jotta asemakaavaan voitiin tehdä tätä varten vielä – mikäli tarvetta olisi – muita pieniä korjauksia. Hanke kypsyi ja pieniä muutoksia ko. korttelin kaavamääräyksiin vielä tehtiin.

Tämän jälkeen, mutkien kautta, päästiin tuomaan asemakaavaehdotus kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Hallitus hyväksyi ehdotuksen 12.9.2016 ja se saatiin viimeinkin julkisesti nähtäville.

2 thoughts on “Asemakaavaehdotuksen viilaukset

    • Ei löydy vielä – hankkeeseen ryhtyvä valmistelee vielä hankettaan ja hioo markkinointistrategiaansa, joten joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan tämän julkistamista. Mielenkiintoiselta kyllä vaikuttaa sen perusteella, mitä tähän mennessä on kerrottu…

Keskustele

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s